Om os

T-Interiør - Møbler og indretningsløsninger til virksomheder og institutioner

 
T-Interiør er et indretningsfirma hvor sortimentet og leverandørerne er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til indretning af alle former for rum og anvendelse i virksomheder og institutioner. Vi leverer både individuelle standardmøbler samt unikke specialløsninger der bliver produceret efter kundernes egne ønsker om design og materialevalg.  
 
T-Interiør tilbyder også komplette indretningsløsninger og gør gerne opgaven overskuelig for Dem med indretningsforslag samt en præsentation af de produkter og materialer der er omfattet opgaven, så det er nemt og enkelt at gå til. Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor.
 
Hos T-Interiør er nøgleordene engagement og en høj personlig service. Det absolut vigtigste for os er at I som kunde får præcis det der løser netop Jeres opgave allerbedst - uanset om det vigtigste for Jer er ergonomi, arbejdsmiljø, fleksibilitet eller økonomi - eller en kombination af alle. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke ønsker og behov og med mere end 20 års erfaring indenfor erhvervsindretning, kan vi tilbyde vore kunder den maksimale kompetence samt evnen til at foreslå en kreativ og anderledes løsning om nødvendigt. Vores løsninger er ikke alene med til at stimulere arbejdsglæden hos den enkelte medarbejder, men gør også indtryk på dem der kommer som gæst, kunde eller bruger - samtidig med at virksomheden profilerer sig som en attraktiv arbejdsplads. Vi stiller ikke alene krav til os selv som virksomhed, men også til vore leverandører der skal kunne levere den rigtige vare til den aftalte tid. Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde vore produkter til en konkurrencedygtig pris.